עוף טנדורי הודי



עוף טנדורי הודי 2-3 מנות:

עוף בטנדורי הוא עוף צלוי בתוך תנור אנכי.

מושרה ב : תבלינים, יוגורט, כוסברה,פלפל אדום,מלח ושום.

רכיבים :

6 חתיכות של עוף מופשר ללא עור

2 כפיות כוסברה

2 כפיות מסאלה תבלין הודי

אבקת פלפל אדום לפי הטעם

מלח לפי הטעם

קורטוב אבקת שום

רוטב סויה או יוגורט

הוראות הכנה :

קחו את העוף וחיתכו חתכים עמוקים בתוכו בכדי שהרוטב יוכל לחלחל.

שימו קצת רוטב סויה על חתיכות העוף ותנו לו לחלחל לתוך החתכים מרחו את חתיכות העוף כנגד המסאלה , כאשר הרעיון הוא , לתת למסאלה לחלחל לתוך החתכים בעוף עם רוטב הסויה .

אפשר להשאיר את העוף לזמן מה על מנת שהתבלינים יחלחלו פנימה.

שימו לב : אם השתמשתם ביוגורט , תוכלו לקבל טעם יותר אותנטי של העוף ,כי אחרי הכל הוא אמור להיות במקור, מושרה ביוגורט .

ולכן : ערבבו את היוגורט עם המסאלה , ואז מרחו את העוף כנגד התמיסה , כאשר היוגורט נוטה להשאיר כמות נכבדת של נוזלים מאחוריו , דבר שיעזור לעוף לא להתיבש !!!

בשלו את העוף בתנור עד שישחים , והחתכים יתחילו להתרחב .

העמידו בקבוק בירה קרה ליד הזמינו חברים ויאללה..

…בתאבון !

תגובות לא פעילות.